7 Kabale ❤️ Spil 7-Kabale Gratis online her

Her kan du spille 7 kabale gratis online. Du kan både prøve et spil 7-kabale på computer, mobil og tablet med vores version af 7 kabale.

Prøv også vores andre kabale spil:

Se alle Kabale spil her

Napoleon Kabale

Edderkop Kabale

7 Kabale Solitaire

Hvordan spiller man 7 kabale?

7 Kabale, også kendt som Klondike Solitaire, er et populært enkeltspiller kortspil, der kræver både strategisk tænkning og en smule held.

Spillets mål er at flytte alle kortene til fire fundamentstakke, sorteret efter kulør i stigende rækkefølge fra es til konge. Spillet begynder med syv kolonner af kort på bordet, hvor den første kolonne indeholder et kort, den anden to kort, og så videre, med kun det øverste kort i hver kolonne vendt med forsiden opad.

Resten af kortene udgør en trækstak, hvorfra spilleren kan trække kort, når der ikke er flere træk tilgængelige på bordet. Kortene kan flyttes mellem kolonnerne, hvis de er i faldende rækkefølge og af modsat farve (rød/sort).

Når der er mulighed for det, skal spilleren flytte kortene til fundamentstakkene og bygge dem op fra es til konge. At spille 7 Kabale er ikke kun en god måde at træne sin evne til problemløsning på, men også en afslappende aktivitet, der kan nydes af spillere i alle aldre.

7 kabale
7 kabale